Bring pickup point

Bring pickup point gjør det enklere når man selger online

image

Det å selge ting på nettet er nesten blitt allemannseie, og det er mange som har funnet ut at det er en god måte å tjene penger på ting man ikke bruker mer. Men det kan fort bli litt kronglete når logistikkproblemene melder sin ankomst. Hvordan får man sendt ting så raskt og enkelt som mulig? Det skal vi se nærmere på her. 

Få sendt varene trygt og raskt 

Bring pickup point gjør det mulig å få sendt de tingene du selger online raskt og enkelt. Det som ofte gjør det dyrt når man skal sende (eller for den saks skyld motta) ting, er distribusjon. Når det er et pickup Point involvert, så slipper man logistikken som distribusjon innebærer, og dermed går det hele mye raskere. Det finnes pickup points over hele landet, så du kan enkelt finne et Point som er nær deg. Da kan du komme godt i gang med å selge på nettet, og sende ting på en pålitelig, trygg og rask måte. 

Rydd i garderoben – selg på nettet 

For det er nemlig utrolig deilig å tjene penger på ting man har, som man allikevel skal rydde vekk. Det gjør at man kanskje kan få råd til andre, nye ting som man har lyst på? Det er også mye mer bærekraftig å selge og kjøpe brukt, men det krever jo selvfølgelig at man får sendt tingene og har et system på plass. Det er heldigvis ikke så vanskelig, som vi nettopp har illustrert.

Når du skal rydde opp i garderoben og selge på nettet, husk at det er lurt å vaske tingene før man sender, og gjøre oppmerksom på eventuelle feil og mangler ved plagget. Så er det mindre sjanse for at noen av partene blir skuffet. Det er også lurt å prøve å selge flere ting sammen, så kan man kuratere et helt lite utvalg med ting som passer sammen.