wallstickers

Bruk wallstickers til å lage et spennende uttrykk på kjøkkenet

Bruk wallstickers til å lage et spennende uttrykk på kjøkkenet

Bruk wallstickers til å lage et spennende uttrykk på kjøkkenet

Kjøkkenet er et viktig rom i hjemmet, enten man bor i leilighet eller i hus. Det er ikke bare der vi spiser sammen eller lager mat sammen. Det er ikke bare der vi serverer gjester eller forbereder til fest. Vi bruker faktisk skikkelig mye tid sammen der. Ungene gjør lekser der. Vi snakker om viktige ting som har skjedd over oppvasken når barna sover, vi deler en kopp kaffe før den ene må skynde seg ut av døra.

Det er et viktig rom. Da vi skulle innrede det nye kjøkkenet vårt tenkte vi mye over hva vi skulle gjøre der. Vi valgte å bestille wallstickers fra sohu-shop.no/shop/wallstickers-62s1.html og vi er så utrolig fornøyde med det vi valgte. 

Gi rommet et uttrykk som du liker

Interiør er veldig personlig og de valgene man tar skal man leve med lenge. Det er både sant og ikke sant når det kommer til wallstickers. For selv om de er et fint innskudd er de ikke så dyre og de er utrolig lette å sette på og ta av igjen så det er ikke en investering som man behøver å være redd for å gjøre. Vi valgte å gjøre noe i det området der barna som oftest pleier å sitte og kose seg med frokosten ved vinduet. De fikk lov til å være med å velge. Vi tror på at ungene får bedre tilknytning til både tingene, rommet og til oss når vi lar dem være en del av beslutningen som vi som foreldre tar til slutt.

Personlig stil

Barn har jo ikke så mye stil, så hvis man skal la de velge noe er det smart å velge ut noen alternativer som man liker først også kan de velge blant de du har valgt ut.