isolering

Ettersolering av boligen din

Ettersolering av boligen din

Hvis du er en eier av en bolig og sliter med kulde og trekk hele året, bør du vurdere å etterisolere boligen din. Dersom du ikke ønsker å etterisolere hele boligen vil du komme langt med å bare isolerer karmene. Eldre vinduskarmer og dørkarmer vil kunne føre til at det kommer trekk og fukt inn i boligen.

Dette kan føre til fuktskader som på sikt kan skade innemiljøet inne i boligen din. I tillegg vil du oppleve at det er kaldere i boligen grunnet dårlig isolering. Dette kan ha noe med at husets vegger er av eldre konstruksjon. Du bør derfor vurdere å bytte til vinduer og dører som er tilpasset dagens standarder.

Riktig isolering er også viktig i forbindelse med industri og større bygninger. Du vil derfor finne varierende isoleringsprodukter, som alle har ulike bruksområder. Isolasjonsmatter i Stavanger kan være en god løsning om du behøver en solid løsning i forbindelse med teknisk isolering av skip og industrielle bygninger. Denne formen for isolering kan også benyttes ved isolering av eksempelvis rør.

Isolering gir rimeligere strømutgifter

Ved å etterisolere karmene på vinduer og dører som du har i boligen din, vil du oppnå lavere strømregninger. Boligen din holder da bedre på varmen slik at du slipper å bruke strøm på å varme opp boligen din. 

Det anbefales også at du vurderer å bytte ytterdører eller vinduer for å få en bedre effektiv isoleringseffekt. Det finnes mange solide ytterdører som vil isolere godt uavhengig av hvilken årstid det er. Dette er dører som er produsert med tanke på å øke sikkerheten til boligen din. Totalt sette kan derfor en montering av nye ytterdører være en god løsning.

Lavere strømutgifter vil i tillegg føre til miljøbesparelser i forhold til bruk av strøm. Du vil derfor oppnå flere fordeler ved å sjekke om boligen din behøver en aldri så liten oppdatering.