hårtap

Finn et mer stilsikkert jeg

Finn et mer stilsikkert jeg

Det kan være vanskelig å finne stilen sin som mann. Det er mange forskjellige stiler å velge mellom og det kan være vanskelig å vite hva som gjør at man blir oppfattet som stilig. Det er mange små faktorer og detaljer som du kanskje ikke har tenkt på som kan gjøre en stor forskjell når det kommer til hvordan du blir oppfattet av andre. Stil er en av dem – og selvtillit er en annen. Disse går faktisk hånd i hånd. 

Begynn med deg selv

Mange menn glemmer å bry seg om personlig pleie. Det er mange som synes det er forfengelig, men det er faktisk viktig for hvordan du føler deg. Begynn med å skape en god hudpleierutine. Invester i gode produkter som er tilpasset hudtypen din. Det kan være lurt å gå til en hudpleier og få tips og råd og kanskje en begynnende behandling og så kan du følge opp med resten hjemme i etterkant. Hud er faktisk veldig viktig for hvor sunn og ikke minst ung du oppfattes. Det er ikke noe du bør overskue. Så er det ansiktshår. Skjegg kan være både stilig og raffinert, men det krever også vedlikehold og pleie. Gå til en barberer og finn ut av hvilken form som kler deg best, så kan du enten fortsette med rutinemessige besøk eller vedlikeholde form og pleie selv. For eksempel med skjeggolje. Hår er også viktig. Hårtap menn er noe som er veldig ødeleggende for selvtilliten. Heldigvis finnes det mange gode produkter og løsninger som kan gi både hår og skjegg fylden tilbake. 

Ta for deg garderoben

Når det kommer til garderoben er det også noe som har mye å si for stil. Finn en god basisgarderobe og fokuser på kvalitet. Da investerer du i både garderoben din og deg selv. Du får nemlig plagg som varer i lenger tid, og selv om det er dyrt der og da, så er det faktisk mer økonomisk på lenger sikt. Kvalitet er også noe som reflekteres i stilen din.