lamper

Invester i en philips hue lyspære

Invester i en philips hue lyspære

Når man skal bestemme seg for hvilken type lamper og belysning man ønsker seg i hjemmet er det mange ting man burde tenke over. For lamper og belysning handler ikke bare om den praktiske funksjonen de har, nemlig lyse opp rommene de er. Det handler også om å skape en stemning, om å bidra til helheten i interiøret både i form av lyset og designet i seg selv.

Det at vi har begynt å kontrollere stemningen i hjemmene våre mer enn noen gang før, er en utvikling som begynner å bli så rimelig at de aller fleste kan være med på leken. Det er noe som før bare var tilgjengelig for dersom hadde fått råd til å få installert dimmere, mens nå trenger man ikke mer enn en philips hue lyspære og den appen man laster ned for å kontrollere dem.

For å være helt ærlig elsker jeg det når noe så enkelt som en ganske rimelig philips hue lyspære kan være med på å bygge bro over til den luksusen og friheten det er å kunne kontrollere lyset sitt, når det før har vært forbehold de  som hadde mange penger. Det burde være noe alle kan ta seg råd til, og nå er det heldigvis sånn for nesten absolutt alle. Med en enkel, liten utvikling som vi alle kan nyte veldig godt av.

Stemning skaper ro

Det å kunne kontrollere stemningen der man bor er noe som kan være med på å hjelpe nervesystemet vårt med å roe seg ned, og i den verdenen vi alle sammen lever i, der stress, angst og en travel og hektisk hverdag, også til tross for pandemien, gjør det vanskelig for oss å gi helt slipp, er det viktigere enn noensinne. Det at vi kan velge mellom varmt og kaldt lys etter det vi har behov for er nesten magisk!