Restaurant Fredrikstad

Opplev de beste restaurantene i Fredrikstad!

Opplev de beste restaurantene i Fredrikstad!

editorial

Fredrikstad er en koselig by ved elven Glomma i Østfold, og den har mye å tilby når det kommer til mat og drikke. Her kan man finne alt fra tradisjonelle norske retter til spennende internasjonale smaker. Enten du er på utkikk etter en romantisk middag for to, eller en deilig lunsj med venner – her kommer noen anbefalinger på restauranter du bør sjekke ut i Fredrikstad.

Matfryd

Matfryd har raskt blitt en favoritt blant lokalbefolkningen i Fredrikstad. Restauranten serverer det de kaller for «moderne nordisk» mat, med et fokus på kortreiste råvarer og en bærekraftig tilnærming. Menyen varierer i takt med årstidene, og du kan velge mellom både a la carte og 5- eller 7-retters meny. Maten er både vakker å se på og en nytelse å spise. Restauranten har også et flott vinkart for den som ønsker å komplimentere maten med vin.

Madam Brix

Hvis du ønsker å oppleve en restaurant med historie i veggene, er Madam Brix et must når du besøker Fredrikstad. Restauranten serverer tradisjonelle norske retter med en moderne tvist, alt laget fra bunnen av med lokale råvarer. Bygningen restauranten ligger i er fra 1700-tallet, og interiøret er en blanding av det gamle og det nye, med moderne kunst og gamle malerier på veggene. For den som ønsker en mer uformell middag, har Madam Brix også en tapasmeny.

Fru Hagen

Fru Hagen ble åpnet i siste halvdel av 2020, og har allerede skapt seg et navn i Fredrikstad-området. Restauranten har en tydelig hipster-vibe, med veggmalerier og trendy interiør. På menyen finner du alt fra pizza til sushi, og rettene har alle en internasjonal vri. Restauranten har en utendørsservering som er åpen hele sommeren, som er vel verdt et besøk for den som ønsker å nyte godt drikke og mat i solen.

Restaurant Fredrikstad

Big Fish

En annen flott restaurant i Fredrikstad som er verdt å nevne er Big Fish. Restauranten ligger idyllisk til ved elvebredden og har en fantastisk utsikt over Glomma. Som navnet tilsier, er fisk og sjømat hovedfokus på menyen her. Big Fish er kjent for å servere ferske råvarer av høy kvalitet, og deres retter er smakfulle og vakkert presentert. Du kan velge blant et bredt utvalg av fiskeretter, skalldyr og sushi. Restauranten har også et variert utvalg av viner som passer perfekt til fisk og sjømat. Ta turen til Big Fish for en unik matopplevelse i maritime omgivelser. Big Fish kan du besøke her: https://www.bigfishcafe.no/