Sandaler Herre

Sammensett den perfekte stilen

Sammensett den perfekte stilen

Det er fort gjort å bli litt stilforvirret, og kanskje spesielt når man er på jakt etter en god herrestil. Det er nemlig sånn at det kan føles som om det er lite variasjon i ulike stiler, og det er også vanskelig å finne ut av hvor man passer inn og hvor mye personlig preg man skal sette på stilen. Her skal vi se litt nærmere på noen triks du kan tenke på. 

Finn en stil som passer til dine behov

Det er først og fremst utrolig viktig at man finner en stil som passer til ens behov når man skal sette sammen en god herrestil. Det er jo ikke sånn at det bare er gjort over natten å sette sammen en god garderobe, det krever både overblikk og innsyn i hva man allerede har, og hva man mangler å få tak i. Derfor er det lurt å ta en grundig vurdering av det du har. Hva passer? Hva liker du? Hva får du god tilbakemelding på. – og hvilke farger og teksturer liker du? Det er essensielt å gå gjennom det du har før du går til innkjøp av en helt ny garderobe. Det er også rom for at man kan ha flere stiler, men kanskje kan det gå en rød tråd gjennom garderoben din, og så finnes det både casual og litt mer formelle versjoner av det i garderoben? 

Hvilke sko bør jeg ha?

Sandaler Herre

Det er også viktig ikke å glemme sko. Det er en viktig del av herregarderoben, og det er lurt at du tenker på hva de ulike skoene gir til de antrekkene du planlegger. Sandaler Herre kan være et utmerket alternativ om sommeren, og det finnes sandaler i mange forskjellige stiler. Det er nemlig også lurt å sørge for at man har både tøy og sko som er behagelige og passer i ulike sesonger.