elgitar

Ser du etter en elgitar til nybegynnere?

Ser du etter en elgitar til nybegynnere?

Ser du etter en elgitar til nybegynnere?

Når man er helt nybegynner er det smart å velge en el-gitar som er egnet til nettopp det, og de som jobber i butikker som selger instrumenter er ansatt blant annet fordi de vet utrolig mye om instrumenter. Og det er derfor de er perfekte å spørre om råd og veiledning. Kanskje de kan gi deg innspill som faktisk gjør at du velger noe som passe deg bedre enn det du først hadde tenkt? Du kan se hele utvalget på danmusikk.no på og se hva du kan glede deg til å spille på.

Hvorfor el-gitar?

Gitar er et instrument som er gøy å lære seg og det er blandt de mest intuitive instrumentene man kan begynne med, så det er ikke så rart at det er mange som ønsker å lære seg å spille gitar. Blandt de som vil lære seg å spille gitar blir el-gitar blir mer og mer populært blandt de som skal velge gitar for første gang.

Gitar er også for eksempel mye lettere enn å lære å spille piano for eksempel, men likevel gir det deg de grunnkunnskapene du trenger for å lære å spille nettopp for eksempel piano senere, fordi du allerede kan de viktige tingene om harmonier og hvordan tingene og tonene fungerer sammen. Det er bare seks strenger å holde styr på og båndene lærer man rimelig fort, så alt handler om å lære å plassere fingerne riktig. 

El-gitar til barn

Hvis man jobber med barn og musikkundervisning eller man bare vil kjøpe en el-gitar i bursdagsgave til sitt eget barn kan det være smart å velge noe som er tilpasset nettopp barn. Det kan kanskje føles litt unødvendig og man har lyst til å hoppe over det skrittet, men det er faktisk verdt det. Det er lettere for barnet å lære å spille på et instrument som er tilpasset det behovet man har.