våtsuger

Skal jeg velge tørr eller våt støvsuger?

Skal jeg velge tørr eller våt støvsuger?

editorial

Det finnes plutselig et utall støvsugere på markedet, og plutselig blir det vanskelig å velge mellom det man kaller en våtsuger eller om man skal kjøpe en helt vanlig støvsuger. Her skal vi se litt på fordelene med de forskjellige typene, så du enklere kan treffe et valg som passer for deg. 

Støvsuger gjør det den skal

Det er jo faktisk sånn at en støvsuger gjør akkurat det den skal, og derfor er den også utrolig smart. Det finnes dog en del forskjellige støvsugere på markedet akkurat nå.

Du kan for eksempel kjøpe en god robotstøvsuger som kan støvsuge når du ikke er hjemme – eller du kan gå til innkjøp av en støvsuger uten pose, som er enkelt å bruke og som du bare kan tømme rett i søppelbøtten. Det er mange valg, og her skal du tenke på hva du har behov for. Hvis du i tillegg har gulv som kanskje trenger en vask av og til, så kan våtsuger også være et godt valg. La oss se litt nærmere på det.

våtsuger

Gjør to ting på en gang

Det er kanskje ikke så rart at våtsuger er blitt så populært, både i hjemmet og på store institusjoner. Det er nemlig utrolig smart at man ikke trenger å moppe gulvene manuelt, men kan gå over med en støvsuger som både kan suge opp støv og vaske gulv. Det er noe som gjør rengjøringen mye lettere for de aller fleste, og det at man sparer tid og krefter er en viktig faktor.

Men det er også sånn at en våtsuger kan rengjøre mer nøyaktig enn det man kan manuelt med en mopp, og derfor er dette også en grunn til at man kanskje burde vurdere våtsuger når man skal kjøpe ny støvsuger. Da får man to i en, og det kan komme godt med i mange tilfeller.