rgb led strip

Slik får du et spennende ungdomsrom

Slik får du et spennende ungdomsrom

editorial

Er det kanskje på tide å friske opp ungdomsrommet litt, men du vet ikke helt hvordan du skal komme dit? Her gir vi deg noen gode tips så du kan komme godt i gang med å transformere ungdomsrommet. 

Hvilken stil?

Det aller første som er svært viktig å finnet av, er hvilken stil man skal ha. Det finnes mange stiler å velge mellom, og det er ikke sånn at alle ungdommer er like eller vil ha det samme (selv om det kan virke sånn noen ganger). Det som kanskje kan være litt ekstra utfordrende akkurat når det kommer til ungdommer, er at de skifter stil forholdsvis ofte, og at det kan komme nye impulser forholdsvis raskt som gjør at man plutselig er interessert i noe helt annet.

rgb led strip

Derfor skal man kanskje være forsiktig med å innrede for mye etter ting som er for overtydelige, men heller finne noen elementer i ungdommens stil og preferanser som kanskje er litt mer langvarige. Det kan for eksempel være en yndlingsfarge eller noen teksturer som passer godt inn i hva ungdommen trives best i – da blir det ikke en perfekt representasjon av personlighet, men dette kan uttrykkes på andre måter gjennom ting som enkelt kan skiftes ut ved behov, som bilder og plakater. Det er dog et element til som kan gjøre en stor forskjell i innredningen i ungdomsrommet. 

Bruk lys på en kreativ måte

Du har kanskje ikke tenkt på at lys kan være en morsom og kreativ måte å få ungdomsrommet til å skille seg litt ekstra ut på. Med en rgb led strip, kan du enkelt skape et helt unikt uttrykk, samtidig som du kan bruke den til å lyssette enkelte deler av innredningen som du gjerne vil understreke. Det er mange smarte muligheter, og det er faktisk kun fantasien som setter grenser for hvordan du kan gjøre det.