våtromspaneler

Stilige paneler for badet

Stilige paneler for badet

editorial

Drømmer du om et bad med følelse av spa og luksus, men uten å sprenge budsjettet? Da er våtromspaneler kanskje den helt riktige løsningen for deg. Les med her og bli klokere på hvorfor de er så populære.

Luksus design til lave priser

I dag er det veldig populært å skape sin egen «hjemmespa» på badet. Det betyr ofte flotte møbler, grønne planter, lys og fine detaljer som skaper den helt riktige atmosfæren man kjenner fra en spa. 

Veggene spiller selvfølgelig en avgjørende rolle, og har en utrolig stor betydning for hvordan det samlede uttrykket blir. Det kan dog være en dyr prosess å skifte klinker på badet, fordi man både må betale for materialer og arbeidskraft. Samtidig kan det være veldig tidskrevende og bety at man ikke kan bruke badet i en periode.

Et super alternativ er det veldig flotte våtromspaneler som finnes i mange designs, og som er veldig enkle å montere selv. De kan monteres direkte på mange ulike overflater, og du slipper derfor å rive ned eksisterende fliser eller lignende først.

våtromspaneler

Innredning etter din personlige stil

Våtromspaneler har mange fordeler. De har en veldig fornuftig pris og de er enkle å montere, så det sparer deg både for mye tid, penger og arbeid når du skal pusse opp badet.

En annen fordel er at de finnes i utrolig mange designs. Noen ligner på fliser, andre ligner på trevegger, og andre igjen har et helt annet uttrykk. Det er altså mye å velge mellom og noe for enhver smak, uansett hvilken stil du har i hjemmet.

Det betyr at du kan finne våtromspaneler i de farger og designs som du liker, og du får muligheten til å skape et helt unikt bad som passer til din smak. Som bonus kan du være sikker på at de holder uttrykket lenge.