stillas

Stillas i aluminium

Stillas i aluminium

Stillas i aluminium

Uansett hvilket prosjekt du skal sette i gang med som krever et stillas, er stillaset helt avgjørende for hvordan prosjektet kan bli satt i gang. Et stabilt stillas som er lett å montere og demontere er bra og hos Strand Stillas kan man få stillas laget av aluminium, som er mye lettere å håndtere enn de som er laget av stål — en klar fordel. For eksempel veier en vertikal-ramme av aluminium ikke mer enn omtrent 8,6 kg, mens en vertikal-ramme i stål som veier  omtrent 18,8 kg! Det er kanskje ikke noe man tenker over hvis man ikke er kjent med å sette opp et stillas, men tro meg, det betyr virkelig mye.

 

Stillas-pakker

Strand Stillas tilbyr et stort antall stillas-pakker til ulikt bruk og til ulike behov og leveres komplett med alle monterings-detaljer. Uansett hva man har behov for kan man få en pakke som passer — enten man bare har behov for en lite stillas eller er skikkelig stort stillas til en kjempestor oppgave. Du kan faktisk også få laget en stillas-pakke som passer til en egendefinert kvanta etter akkurat ditt behov hvis ingen av de fine standard-pakkene som finner passer til det du trenger. Du kan både leie, kjøpe og påmontert stillaset du trenger. Fordi Strand Stillas har standard modul-mål på 3,07 m x 0,73 m er det stillaset man leier kompatibelt med de aller fleste andre stillas-systemer, noe som gjør det enkelt å komplettere noe man allerede har, men aller helst vil utvide fordi man trenger mer enn det man allerede har. Hvor bra er ikke det liksom?

Høy sikkerhet

Sikkerhet er i høysetet og stillaset monteres med dobbelt rekkverk som sikkerhet for de som skal jobbe på stillaset. Det doble rekkverket gjør at stillaset er tryggere å montere og leveres også med stillas-gulv som er sklisikkert fordi det er laget av vannfast kryssfiner. Sikkerhet er kjempeviktig og noe man burde prioritere.