trompet

Stort utvalg av trompeter online

Stort utvalg av trompeter online

editorial

Er du på utkikk etter dine første eller neste trompet? Da er det noen forskjellige muligheter å velge mellom, og det riktige valget avhenger fullstendig av din erfaring, dine personlige preferanser, og dine ønsker og behov. 

Finn din nye trompet online

Visste du at du kan kjøpe din nye trompet på nett? Da får du muligheten til å sammenligne forskjellige modeller på en rask og enkel måte for å finne den helt riktige for deg og dine behov. Hos Danmusikk.no har de nemlig samlet et stort utvalg av instrumenter, og her finner du også en herlig samling av trompeter for alle behov.

Deres sortiment inkluderer trompeter fra anerkjente og populære merker som Chateau og George Hennesey, og du kan få modeller i forskjellige prisklasser. Slik finnes det noe for alle erfaringsnivå, spillestil og musikalske preferanser.

trompet

Du kan tilmed få de små og kompakte pocket-trompeter, som minner om en vanlig trompet men har en mindre størrelse. På tross av dette har den samme tonale rekkevidde og har like mange meter rør.

Tilbehør til din trompet

På siden finner du også et stort utvalg av tilbehør som kan være godt å ha til din trompet. Det gjelder blant annet smarte og praktiske løsninger til oppbevaring som bagger og kasser. Dette er et må-ha for å kunne transportere din trompet godt og sikkert, mens du tar best mulig vare på den.

Du finner også stativer i forskjellige typer og størrelser, produkter til rengjøring og pleie, munnstykker som kan skiftes ut  og ikke minst notebøker og DVD’er. Det er altså alt du trenger innen tilbehør til din trompet, så du kan få den fulle pakken uansett om det er din 5. eller første trompet. 

Se hele sortimentet på siden i dag og finn din personlige favoritt blant de mange flotte trompeter og det fine tilbehøret.