rubiks kube

Sånn blir du en reser på hjernetrim

Sånn blir du en reser på hjernetrim

Har du lyst til å bli en reser på hjernetrim? Det finnes mange typer hjernetrim man kan bryne seg på og kose seg med. Her skal vi se litt nærmere på noen av dem, så du kan finne ut av hvordan du skal bli en sann mester. 

Det gjelder å øve seg

Som med mye annet, så handler det å bli god til hjernetrim om å øve seg. Det er altså ikke sånn at alle bare klarer å løse en avansert sudoku eller en rubiks kube på første forsøk, nei, det krever at man forstår hvordan det skal løses og finner den beste mulige løsningen for det problemet man stor overfor. Derfor er det lurt å øve seg og ikke bare forvente suksess med en gang. Det krever nemlig øvelse for å bli mester, og det blir kanskje nesten ikke mer sant enn med hjernetrim.

Prøv forskjellige kuber

Det finnes mange forskjellige kuber å velge mellom i tillegg til den klassiske rubikskuben. Du kan for eksempel finne kuber som har mange flere sider enn en vanlig rubiks kube. På mastercubestore, kan du se et stort utvalg av kuber som du kan bryne deg på. Fordelen med dette, er at når du har mestret en kube og blitt god på å løse den på kort tid, så kan du faktisk avansere videre til andre kuber. Derfor kan du alltid finne en kube som gir deg en god utfordring, og som gjør at du aldri blir ferdig med å more deg med rubiks kuber.

Rubiks kuber er jo perfekte for deg som liker å ha noe å holde på med. Det kan fort bli kjedelig å fiske frem mobilen hver gang man kjeder seg eller venter på noe, da er det mye bedre med en rubiks kube om gir hjernen din en god utfordring. Du får moro og hjernetrim samtidig – det er det som er så genialt.